Aqueste còp siem tirat d’afar !

L'éndrets réservat per parlar patoès
Sergi
Poussin
Poussin
Messages : 52
Enregistré le : 15 oct. 2006, 09:06

Aqueste còp siem tirat d’afar !

Message non lu par Sergi »

Alavetz, los Jucabondas, dormissètz ? O alara jucatz sens levar lo nas del barricòt ? Avètz perdut lo clavièr ? Es pas lo moment d’abandonar l’UAG, alara qu’amb lo punt defensiu ramenat aièr d’Oyonnax, avèm assurat lo manten en Pro D2. Urosament per nautres de Lemòtge a pres una rosta per Tolon. Que volètz ? Lo rugbí es la vida e coma dins la vida, lo malur dels unes fa lo bonur dels autres. Per un còp siem del bon costat de la barradissa. No’n planharem pas.
Dimenge que ven es lo darrièr rescontre de l’annada a Bernat Lapòrta. L’escasença per nautres de batre aqueles fotuts Parisencs. Seriá una bona conclusion per la sason.
A la fin de la partida vos convidi totes a la beguda de La Bòria per beure lo còp de l’amistat. Damatge que se i pòsque pas beure de Galhac. Perqué se pòt pas beure de vin suls estadis ? Probablament un còp de la legislacion franchimanda…
Tenètz-vos fièrs e a dimenge que ven.
Lo rugbí es una fèsta. Es l'espòrt occitan per excelléncia.
placide
Cadet
Cadet
Messages : 181
Enregistré le : 02 sept. 2004, 18:33

Message non lu par placide »

Nani, los Jucabondas dormissou pas o pas toutis, es pas lou moument!
Abandonar l 'UAG ! Certo, aben ramenat un punt mes ei l 'impressiou d'estré obligat de lou partatser amb lous Graouliettoues e aquo me fa caga.
Répondre